Новые материалы
  • 18.03.2019
    Зачем к экстренному выпуску подключили троллей?
    Последняя битва сатаны за человеческие души разворачивается на наших глазах: метку наносят всем подряд, и чаще всего,...
  • 15.03.2019
    Новости. Почему человек не друг собаке? (Выпуск №66)
    Сегодня поговорим о жутких экспериментах советских ученых; о плохой осведомленности крупных ученых о природе...
  • 11.03.2019
    Новости. Причастие без исповеди, и община молчит (Выпуск №65)
    Сегодня поговорим о заразе экуменизма в РПЦ, о массовой отмене исповеди перед причастием самими священниками;...
  • 11.03.2019
    Заява про відмову від ІПН замість померлого родича та знищення всіх відомостей про нього (неї) в комп'ютерних базах даних
    Остаётся совсем немного времени, чтобы отказаться от всех системных номеров, которые навязывает нам сатанинское...
  • 11.03.2019
    Зразок ЗАЯВИ про відмову від привласненого ідентифікаційного номера та інших системних номерів
    Наш сайт продолжает вести работу по оказанию помощи православным христианам в правильном оформлении отказов от...
  • 07.03.2019
    Ответы на вопросы №8. VERA77
    Мы продолжаем говорить о том, как можно уберечь себя и своих близких от сатанинских порядков: как выбрать церковь и...
  • 04.03.2019
    Ответы на вопросы №7. VERA77
    Последние времена подходят все ближе, и все сложнее становится не обращать на это внимания и стоять в стороне. Поэтому...
  • 01.03.2019
    Информация для обычных людей, которые ничего не знают
    Сегодня коротко поговорим о том, куда движется мир, что нужно делать человеку в условиях надвигающегося Апокалипсиса:...
  • 28.02.2019
    Образец заявления об отказе от сбора персональных данных ваших детей в детских садах и школах
    В последнее время большую тревогу забили родители, ведь администрация дошкольных и общеобразовательных учреждений...
  • 28.02.2019
    Заявление об отказе подписать «Согласие на обработку персональных данных»
    Если вы желаете самостоятельно распоряжаться своей жизнью, а не давать это право чужим лицам, то вместо подписания...
  • 28.02.2019
    Образец заявления об отзыве разрешения на использование ваших личных данных
    Если вы по незнанию когда-то подписали разрешение на использование ваших личных данных, то теперь знайте, что имеете...
  • 28.02.2019
    Отказ от обработки персональных данных. Образцы заявлений (взрослые и дети).
    В последнее время нам все чаще предлагают поставить свою подпись под фразой «О согласии на использование и обработку...
  • 25.02.2019
    Новости. Новые предсказания о начале конца (Выпуск №64)
    Сегодня поговорим о том, что пророчества старцев сбываются: наступают времена, когда уже нельзя будет ходить в церковь,...
  • 22.02.2019
    Новости. За отказ примкнуть к раскольникам православным священникам угрожают расправой (Выпуск №63)
    Сегодня поговорим о все более глубоком проникновении сатанинских технологий в жизнь человека:от банковской сферы,...
  • 21.02.2019
    Экстренный выпуск! Наступило время, когда нельзя ходить в храмы
    Выпуск посвящен предупреждению всех православных христиан об опасности, которую верующим несут некоторые храмы, уже...
  • 19.02.2019
    Образец заявления об отказе от удаленной идентификации и аутентификации с помощью биометрических данных
    ЗАЯВЛЕНИЕ о нарушении конституционных прав граждан РФ в связи с принятием Федерального закона от 31.12.17 г. №482-ФЗ «О...
  • 19.02.2019
    Паисий Святогорец о знамениях времён. Антихрист. Том 2.
    «Последние времена» буквально «дышат» в затылок. Предсказания старцев о запечатлении людей числом зверя даже атеистами...
  • 18.02.2019
    Как отказаться от сбора и передачи биометрических персональных данных.
    Согласие на обработку персональных данных (а в ближайшем будущем еще и биометрических) сейчас требуют при...
  • 18.02.2019
    Новости. Революция в РФ может затянуться. Тогда заработает электронный концлагерь.
    Сегодня поговорим о технологиях подогревания народного недовольства для разжигания революции, необходимости удержаться...

Образец заявления об отказе от обработки персональных данных в Украине

В Украине во всех государственных и частных учреждениях происходит сбор персональных данных каждого гражданина страны с целью его последующей обработки и контроля за населением! Однако, если вы не желаете делиться своими личными данными с мировым правительством, то имеете полное право от этого отказаться. Законом Украины N 2297-VI от 1.06. 2010 г. «Про захист персональних даних», ст. 6, п. 6, предусматривается возможность не давать согласие на сбор и обработку персональных данных:
Не допускається обробка даних про фізичну особу, які є конфіденційною інформацією, без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Исходя из этого, вы можете написать заявление по следующему образцу и отправить его на место работы, в поликлинику, банк либо любое другое предприятие или учреждение, где вас просят подписать согласие на обработку персональных данных:

Керівнику________________________(назва установи)
_____________________________________________________
адреса _________________ ____________________________

З А Я В А
про ненадання згоди на збір та обробку персональних даних


Я,________________________________________________________________________, детально ознайомившись з текстом Закону України « Про захист персональних даних» (далі – Закон), переконався (переконалася), що цей Закон « регулює відносини, пов’язані із захистом персональних даних під час їх обробки» ( ст.1 Закону) ВИНЯТКОВО тих громадян, які бажають надати відповідним органам свої особисті дані.

В даному Законі не передбачається, що згоду на збір та обробку відомостей про себе громадянин повинен надавати ОБОВ'ЯЗКОВО, під загрозою відключення телефону, газу, електроенергії, тепла, виселення з житла, централізованого вивезення сміття, позбавлення належних за законом пільг чи будь-якого іншого тиску з боку роботодавців,, володільців, розпорядників баз даних, представників державних органів, власників телекомунікаційних систем, керівників підприємств комунального господарства, управлінь статистики та інших структур.

Підтвердженням цьому є ст.2 Закону, де сказано: «згода суб’єкта персональних даних - будь-яке документоване, зокрема, письмове ДОБРОВІЛЬНЕ волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки». А у ч.6 ст.6 Закону наголошується: « Не допускається обробка даних про фізичну особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини». Про це ж ідеться в ст.32 Конституції України, в ч.2 ст. 11 Закону України « Про інформацію». Мої права щодо вільного волевиявлення підтверджені також статями 34,35, 57,64 Конституції України.

До то ж у мене викликає занепокоєння, що у ст. 29 Закону передбачено транскордонну (закордонну) передачу цих даних без наданого мною повторного дозволу і навіть без мого відома.

Керуючись вищенаведеним та у відповідності до п.5 ч.2 ст. 8 Закону, який надає мені право «пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних…», повідомляю офіційно, що я НЕ ДАЮ ЗГОДИ на збір та обробку моїх персональних даних, не маю наміру надавати інформацію про себе понад ту, яка була надана мною при укладанні договору на користування _________________________________________.

Також заявляю, що своїм волевиявленням я не порушую жодного з вищезгаданих та інших законів України і не повин_____ нести відповідальності чи покарання за ненадання згоди на збір і обробку своїх персональних даних.
На основі вищенаведеного

П Р О Ш У :

- не примушувати мене підписувати згоду на збір і обробку персональних даних та надати можливість користуватися послугами _________________________________ на основі раніше укладеного договору, в якому жодним словом не йдеться про право Вашого підприємства на збір, обробку, передачу третім, невідомим мені, особам відомостей про мене.

МОЇ ДІЇ УЗГОДЖУЮТЬСЯ З РІШЕННЯМ КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ ВІД 20 СІЧНЯ 2012 РОКУТА З НОРМ ЗУ «ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ».

Прошу надати мені відповідь у строки, передбачені чинним законодавством, за вищенаведеною адресою.

Дата__________________ Підпис____________________

Пример заявления


Если вы уже подисали соглашение на использование и обработку персональных данных по незнанию, а теперь хотите его отозвать, напишите заявление по следующему образцу:

Керівнику________________________(назва установи)
Адреса______________________________________________
Від кого ____________________________________________

ЗАЯВА

про відмову від надання згоди на збір та обробку персональних даних


Мною у ____ (назва закладу, відділення) у _____ (місяць, рік) була проведена операція (назва операції, послуги тощо) з (продажу, покупки тощо).
Тільки після проведення операції побачив(ла) (на квитанції, у договорі) фразу «Згоден на обробку будь-яких моїх персональних даних з метою надання _____ послуг», під якою я помилково поставив(ла) свій підпис.

Я не згоден (не згодна) з цією фразою. І якби знав(ла) про неї, то не став(ла) би проводити таку операцію в банку.

Згідно з пп.11 п.2 ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI «суб’єкт персональних даних має право відкликати згоду на обробку персональних даних».

Цією Заявою повідомляю Вас, що згідно з пп.11 п.2 ст.8 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI я відкликаю усі свої згоди на обробку будь-яких моїх персональних даних з метою надання _____ послуг, які надавав раніше вашому банку.


Дата _______ Підпис ___________
Однако вы должны понимать, что полностью аннулировать данное ранее согласие нельзя. Как минимум вы сможете отозвать согласие относительно последующей обработки данных, однако уже обработанные данные таковыми и останутся. А у многих и вовсе есть подозрение, что отказ от обработки – это лишь способ усыпить нашу бдительность, ведь данные-то все равно остаются в распоряжении вышестоящих огранов. Но это лучше бездействия: официальный отказ, во-первых, станет вашим сознательным шагом к спасению души перед Богом, а во-вторых – в случае необходимости поможет вам отстаивать свои права в суде.


Как написать заявление об отказе от обработки персональных данных ребенка

Тот же самый Закон «Про захист персональних даних» защищает ваши права и тогда, когда согласие на обработку данных требуется от вас и вашего несовершеннолетнего ребенка. В этом случае тоже следует написать заявление на имя директора учебного заведения, заведующего детским садиком, директора больницы или заведующего отделения и т. п. Вот образец:

Директору____________________ (назва навчального закладу)
батька (матері)___________________(клас та прізвище дитини)
_________________________________(прізвище одного з батьків)
Адреса________________________________________________________

ЗАЯВА

про ненадання згоди на збір та обробку персональних даних

Я,__________, детально ознайомившись з текстом Закону України «Про захист персональних даних» (далі - Закон), пересвідчився (пересвідчилася), що згода на збір та обробку персональних даних - це ДОБРОВІЛЬНЕ волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку персональних даних (в нашому випадку - моїх та моєї дитини (ст.2 Закону). А отже, як далі свідчить ч.6 ст.6 Закону, «НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ обробка даних про фізичну особу БЕЗ її ЗГОДИ» (без згоди повноправних представників малолітньої чи неповнолітньої дитини).

Наші права на недоторканість інформації особистого характеру захищені ст.32 Конституції України, згідно з якою «не допускається збір, зберігання, використання та розповсюдження конфіденційної інформації про особистість без її згоди, крім випадків визначених законом і лише в інтересах національної безпеки, економічних благ та прав людини». Про це ж свідчить і ч.2 ст.11 Закону України «Про інформацію». А рішення Конституційного Суду України від 20 січня 2012 року, прийняте у відповідь на запит групи депутатів про використання персональних даних, наголошує на неправомірності вимагання конфіденційної інформації про людину та використання такої інформації без її згоди.

Таким чином, вимога навчальних закладів дати згоду на обробку персональних даних учня є АНТИКОНСТИТУЦІЙНОЮ та суперечить державним законодавчим актам та міжнародним угодам, зокрема, і самому Закону України « Про захист персональних даних».

Підписуючи згоду, ми даємо дозвіл на широке використання відомостей про себе, бо обробка персональних даних, це не що інше, як сукупність дій, пов'язаних із збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, зміною, поновленням, адаптуванням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею, в т. ч. невідомим нам третім особам і за кордон -ст.29 Закону), знеособленням, знищенням в інформаційній (автоматизованій) системі БУДЬ-ЯКОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРО НАС (ст. 2 Закону)

А відтак ми самі погоджуємося на збір інформації про себе через цілодобовий автоматизований наземний чи супутниковий контроль, відеоспостереження, знімання та ідентифікацію біометричних даних на різних пропускних пунктах, відстеження наших фінансових операцій через автоматизований контроль в банках і магазинах, визначення наших місцезнаходжень та переміщень через системи турнікетів, через чіпи в мобільних телефонах. чіпи в електронних документах, чіпи, імплантовані в людські тіла... Даючи згоду на зміну, адаптацію, знищення своїх персональних даних ми піддаємо себе ризику позбутися життєвонеобхідних громадянських, економічних і соціальних прав.

Керуючись вищенаведеним та у відповідності до п.5 ч.2 ст.8 Закону Я НЕ ДАЮ ЗГОДИ на збір, обробку, використання персональних даних моїх та моєї дитини.

Оскільки Міністерство освіти не дає мені та моїй дитині документованої, завіреної печатками та підписами керівництва, гарантії на недопущення зазначених вище маніпуляцій з нашими персональними даними, а школа, будучи лише посередником у передачі наших даних Міністерству освіти, теж не може гарантувати захищеності персональних відомостей про нас та на основі всього вищезазначеного

ПРОШУ:

- не примушувати мене підписувати згоду на збір і обробку персональних даних про мене та про мою дитину, не чинити нас тиск з погрозами, оскільки я не порушую жодного з законів України;
- для здійснення навчально-виховного процесу користуватися даними про мою дитину, які досі були у розпорядженні школи, без внесення їх до будь-яких електронних баз.
Відповідь прошу надати у визначені чинним законодавством терміни за вказаною вище адресою.

Дата ________ Підпис ___________